Castiga cu oamenii

Castiga cu oamenii - John C. Maxwell
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCastiga cu oamenii
Comanda acum "Castiga cu oamenii - John C. Maxwell" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Multi dintre noi se concentreaza in primul rand asupra cultivarii altor tipuri de talente si trasaturi - cum ar fi sa isi slefuiasca abilitatile de comunicare sau de leadership si sa isi consolideze cunostintele - uitand insa ca relatiile cu cei din jur sunt fundamentul reusitei, substanta de care avem nevoie pentru a duce vieti implinite si pentru a avea succes.

Din fericire, putem invata sa devenim o persoana cu abilitati de relationare si sa avem succes in acele zone ale vietii care conteaza cel mai mult. "Castiga cu oamenii" va va oferi instrumentele absolut necesare pentru imbunatatirea imediata a relatiilor pe care le aveti deja, dar si pentru a crea unele noi, la fel de puternice si eficiente. Beneficiind de un amestec interesant de realitate, statistici, umor si exemple din viata, dar si de intrebari pentru dezbatere, cartea scoate la iveala cele douazeci si cinci de principii cheie pe care trebuie sa le aplicam in relatiile cu oamenii.
Astfel, ecuatia pe care o formuleaza John C. Maxwell este:

Abilitatile pe care le pui in practica + Relatiile pe care alegi sa le construiesti = SUCCES GARANTAT

"Abilitatea de a construi si mentine relatii solide reprezinta factorul esential al modului in care actionam in fiecare domeniu al vietii. Succesele adevarate se nasc din initierea unor relatii cu oamenii potriviti si din consolidarea acestora utilizand abilitatile de relationare."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Castiga cu oamenii
Cartea Castiga cu oamenii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Castiga cu oamenii - John C. Maxwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Relaxeaza-Te - VIata merita traita! - Loretta Laroche Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Loretta Laroche
26,60 lei
Cum sa-Ti ruinezi VIata - Ben Stein Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ben Stein
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala