Drumul cel mai scurt spre fericire

Drumul cel mai scurt spre fericire - Lynda Field
Pret: 23,27 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul cel mai scurt spre fericire
Comanda acum "Drumul cel mai scurt spre fericire - Lynda Field" de pe libraria ishop la pretul de 23,27 lei
Descriere carte:
Zambeste! Esti pe cale sa descoperi secretul fericirii! Lynda Field, cel mai popular ?profesor de viata" din Anglia, a creat un program prin care ai toate sansele sa devii fericit in 10 zile. Acesta combina studierea momentelor critice cu tehnicile, incercate si testate, de care ai nevoie pentru a lasa in urma toata tristetea. In ?Drumul cel mai scurt spre fericire" vei gasi: un program de actiune, sfaturi practice pentru a face schimbari pozitive, puterea optimismului, cai relaxate spre succes, cum sa-ti indeplinesti visul si sa te simti grozav daca ti-ai pierdut pur si simplu cheful de viata, sau - mai rau - esti cu moralul complet la pamant. Strategiile Lyndei te vor ajuta sa regasesti echilibrul si armonia de care ai nevoie. In doar 10 zile, poti intra pe drumul spre fericire, o fericire care va dura toata viata. Lynda Field are peste 20 de ani de experienta, fiind consilier si psihoterapeut calificat. Cele trei carti pe care le-a scris s-au vandut in peste jumatate de milion de exemplare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul cel mai scurt spre fericire
Cartea Drumul cel mai scurt spre fericire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul cel mai scurt spre fericire - Lynda Field" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intelepciune pentru succes -  Wayne W. Dyer Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Wayne W. Dyer
14,25 lei
Cum sa ne motivam - Brigitte Bouillerce, Francoise Rousseau Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Brigitte Bouillerce, Francoise Rousseau
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala