CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE

CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE - ALAIN PERCEVAL
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE
  • Autor: ALAIN PERCEVAL
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: PERECHI CELEBRE
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-697-0371-5
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 208
  • Format carte: 13x20.5
Comanda acum "CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE - ALAIN PERCEVAL" de pe libraria ishop la pretul de 19,95 lei
Descriere carte:
Ce urmeaza? De acum inainte, sot si sotie, sef de stat si prima doamna, Nicolas si Carla se afla astazi la o cotitura a existentei lor, iar acele frumoaselor ceasuri pe care le poarta par sa se fixat la ora bilantului. El, reusind in fine sa acceada la functia atat de mult visata, resimte in mod evident nevoia sa reconstruiasca un cuplu. Ea, stea in modeling, vedeta in publicitate, star in muzica, tocmai a depasit pragul critic al varstei de 40 de ani si trebuie sa se grabeasca daca vrea sa-si concretizeze noile proiecte de maternitate. Se va putea oare dezvalui in curand, dupa micutul Louis Sarkozy, avand acelasi prenume ca al regilor Frantei, si micul Aurelien Enthoven cu prenume de imparat roman, aparitia unei dinastii Sarkozy-Bruni-Tedeschi, intr-o familie re-recompusa? In tot cazul, de cand legatura lor a fost dezvaluita in public in Disneyland, imparatia desenului animat, lumea asista, zapacita si fascinata, la povestea unei printese incantatoare aflata la castingul unui scenariu romantios de la Hollywood.
Romanul Carlei si al lui Nicolas se scrie la lumina zilei, la capatul unui drum lung unde se intalnesc maretia princiara a Italiei in familia Bruni-Tedeschi si Ungaria rurala a celor din neamul Sarkozy de Nagy-Bocsa, un extravagant talmes-balmes, care incorporeaza mari industriasi si cavaleri, secrete de alcov si legaturi de necamuflate, politicieni si staruri rock, oameni de afaceri si femei foarte influente.
Iata, in forma integrala, povestea mirilor de la Elysee, Carla Bruni si Nicolas Sarkozy, urmarita de la prima intalnire pana la casatoria la varf, o cronica ale carei pagini ne rezerva inca multe surprize.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE
Cartea CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CARLA & NICOLAS. MIRII DE LA ELYSEE - ALAIN PERCEVAL" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vrei sa fii miliardar - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
***
17,67 lei
Apocalipsa 2012 - Lawrence E. Joseph Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Lawrence E. Joseph
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse