Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi

Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi - Nick Redfern
Pret: 11,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi
  • Autor: Nick Redfern
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-669-816-3
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 216
  • Format carte: 14?21 cm
Comanda acum "Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi - Nick Redfern" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Sunt bogati, celebri si s-au aflat in lumina reflectoarelor ani in sir. Presa din intreaga lume le-a vandut imaginea, a facut speculatii pe seama lor, i-a adulat. Actori de cinema, cantareti celebri, scriitori, cu totii ascund secrete, pasiuni nebanuite, esecuri si pedanterii personale.

In spatele imaginii unor celebritati precum Lennon, Marilyn Monroe, Andy Warhol, Hemingway, Frank Sinatra, John Wayne, Elvis, Billie Holiday sau Jack Kerouac (si multi altii) se ascund spioni, consumatori de droguri, comunisti convinsi, obsedati sexual, tradatori. Fiecare capitol cuprinde o scurta descriere a personajului, o prezentare sumara a motivelor pentru care a fost pus sub urmarire de catre serviciile secrete si s-au consemnat informatii la dosar, precum si fragmente din dosarul propriu-zis. Arhivele la care avem acces, prin intermediul cartii lui Nick Redfern, scot astfel la iveala o alta fata, uneori intunecata, alteori bizara, dar intotdeauna nespus de umana a unor vedete care au inspirat si au marcat idealurile unor generatii intregi.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi
Cartea Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretele celebritatilor - Dosarele oficiale ale celor bogati si faimosi - Nick Redfern" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Xenofobului - Spaniolii - Drew Launay Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Drew Launay
17,01 lei
Curaj, ne maritam ! - Germaine Acremant Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Germaine Acremant
14,06 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse