Grauntele fericirii

Grauntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGrauntele fericirii
Comanda acum "Grauntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 16,05 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (1900-1986) filosof si pedagog francez de origine bulgara se stabileste in Franta, in anul 1937. Desi opera sa trateaza multiplele aspecte ale Stiintei initiatice, el precizeaza:"Problemele care ni se pun vor fi mereu aceleasi: sa intelegem cine suntem, sa descoperim sensul existentei noastre si sa depasim obstacolele pe care le intalnim in calea noastra. Deci, sa nu-mi cereti sa va vorbesc despre altceva, fiindca voi reveni mereu asupra acelorasi subiecte: evolutia noastra, greutatile noastre, calea ce o avem de parcurs si mijloacele prin care o putem strabate."
"Fericirea este ca o minge dupa care alergam, iar cand o prindem, ii mai dam o lovitura de picior. . . pentru a continua sa alergam dupa ea! Fiindca in aceasta cursa ne simtim stimulati; in aceasta cautare, in acest elan pentru atingerea telului se afla fericirea. Atunci cand ati obtinut ceea ce ati dorit, desigur ca veti fi fericiti pe moment; dar imediat dupa aceea veti simti un gol, mai aveti nevoie inca de ceva?Niciodata nu sunteti satisfacuti. Ce este atunci de facut? Sa cautati lucrul cel mai indepartat si de nerealizat: perfectiunea, imensitatea, vesnicia, iar pe drum le veti gasi pe toate celelalte: cunoasterea, bogatia, puterea, iubirea. . . Da, le veti dobandi chiar fara sa le cereti."
Omraam Mikhael Aivanhov

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Grauntele fericirii
Cartea Grauntele fericirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Grauntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite - John C. Friel, Linda D. Friel Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
John C. Friel, Linda D. Friel
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse