Bravo, Balenuto!

Bravo, Balenuto! - Ken Blanchard
Pret: 12,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBravo, Balenuto!
Comanda acum "Bravo, Balenuto! - Ken Blanchard" de pe libraria ishop la pretul de 12,50 lei
Descriere carte:
Ce pot avea in comun colaboratorii si membrii familiei voastre cu o balena de cinci tone? Mai mult decat v-ati putea imagina vreodata, vor spune Ken Blanchard - consultant de marca in lumea afacerilor si autor motivational ce a cunoscut succesul maxim prin numarul fulminant al vanzarilor - si prietenii sai dresori de la Lumea Apelor.

In aceasta noua carte motivationala, Blanchard afirma ca atat balenele cat si oamenii au un randament mai bun si implicit performante notabile atunci cand se insista asupra elementului pozitiv. Veti vedea cum aplicarea tehnicilor pentru dresarea balenelor ucigase de la parcul marin Lumea Apelor va va maximiza eficienta la serviciu, dar si acasa, permitandu-va sa deveniti parinti si parteneri mai buni. Veti citi despre construirea si consolidarea increderii, despre accentuarea elementului pozitiv, despre redirectionarea comportamentelor negative, dar, mai ales, veti afla despre doua concepte esentiale pentru ca performantele extraordinare - atat ale voastre, dar si ale celor cu care interactionati - sa fie posibile: AL MEU ESTI - a surprinde oamenii atunci cand fac rau un lucru - si BRAVO, BALENUTO! - a surprinde oamenii atunci cand il fac bine.

In plus, veti descoperi ca toate acestea sunt foarte usor de insusit!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bravo, Balenuto!
Cartea Bravo, Balenuto! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bravo, Balenuto! - Ken Blanchard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Simpleologie - Mark Joyner Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Mark Joyner
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala