Realizarea telurilor

Realizarea telurilor - Brian Tracy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRealizarea telurilor
Comanda acum "Realizarea telurilor - Brian Tracy" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Cu totii avem teluri in viata, ne dorim sa fim, sa avem, sa ajungem, sa realizam. Pentru unii acestea raman doar vise, pentru altii devin impliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia ca diferenta consta in primul rand in formularea telului. Este un tel imaginar sau este formulat in scris, delimitat in timp, caracterizat prin costuri, necesitati, resurse, obstacole, adica este bine precizat? In primul caz plutim in ceaa, in al doilea avem o harta, o destinatie, stim incotro ne indreptam. Chiar si asa, avand un drum trasat, recomandarile autorului ne ajuta sa ajungem la destinatie si sa ne atingem telul mult mai repede decat am fi facut-o singuri. Strategia din aceasta carte este verificata. Ea a stat la baza reusitei a celui care a conceput-o si de ea au beneficiat pana azi peste doua milioane de oameni din 35 de tari. Fiecare capitol va prezinta pasii teoretici si practici necesari in atingerea telurilor: dezvoltarea increderii si a stimei de sine, depasirea obstacolelor, acceptarea provocarilor, in total douazeci si una de chei. Potentialul dvs. este ca un ocean neexplorat, plin de comori ascunse care asteapta sa fie descoperite. Daca imaginatia nu are limite, atunci nu exista limite nici pentru realizari.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Realizarea telurilor
Cartea Realizarea telurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Realizarea telurilor - Brian Tracy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trezeste-te! E mai tirziu decit crezi. Exercitii zilnice pentru o viata mai buna - Carole Collins, Carolyn Christison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carole Collins, Carolyn Christison
12,82 lei
Manager la Minut - Ken Blanchard, Spencer Johnson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ken Blanchard, Spencer Johnson
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala