Blestemul Nobilului Foul

Blestemul Nobilului Foul - Stephen Donaldson
Pret: 35,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBlestemul Nobilului Foul
Comanda acum "Blestemul Nobilului Foul - Stephen Donaldson" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
Primul volum din Cronicile lui Thomas Covenant, Necredinciosul
Premiul British Fantasy
Serie vanduta in peste zece milioane de exemplare

Isi spune Thomas Covenant Necredinciosul, fiindca nu indrazneste sa creada in lumea in care s-a trezit pe neasteptate - Taramul. Dar Taramul il ispiteste. Ca lepros, in propria sa lume fusese un proscris, un necurat, un paria. Acum este privit ca un mantuitor, reincarnarea celui mai mare erou al Taramului - Berek Jumatate de Mana. Numai puterile mistice ale aurului alb pe care il poarta i-ar putea proteja pe Nobilii Taramului de stravechea putere malefica a Dispretuitorului, Nobilul Foul. Si totusi Thomas Covenant nu are nicio idee despre cum si-ar putea folosi aceste puteri...

?Nu va lasati inselati de prejudecati privind genurile literare. Aceasta este o trilogie profunda. Donaldson scrie despre existenta, iluzie, moralitate, paradox, speranta, disperare, implinirea potentialului personal, crima, mantuire, viol, incest, razboi si intelesul vietii."
Locus

?Una dintre cele mai puternice si mai complexe trilogii fantasy de la Stapanul inelelor incoace [?] Dar sa nu uitam ca Donaldson nu e un simplu emul al lui Tolkien."
ALEX KLAPWALD

?Tolkien reambaleaza mitologia in propriile sale definitii ale elfilor, piticilor, goblinilor etc., creand o ?interpretare standard? a acestor mitologii, diferita de contextul cultural al interpretarilor moderne. Donaldson isi populeaza insa opera cu creaturi unic definite, care nu au omoloage contemporane in mitologia populara?"
Chicago Sun-Time

?Cartile lui Stephen R. Donaldson detin un ton psihologic profund, implicand explorarea lipsita de retineri a aspectelor intunecate si repugnante ale eroului Thomas Covenant, fara a-l reduce la o caricatura sau un antierou."
Isaac Asimov's Science Fiction Magazine



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Blestemul Nobilului Foul
Cartea Blestemul Nobilului Foul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Blestemul Nobilului Foul - Stephen Donaldson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Waldemar - Liviu Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Liviu Radu
19,00 lei
Canonicatul Dunei - Frank Herbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune