Mai intunecat decat crezi

Mai intunecat decat crezi  - Jack Williamson
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMai intunecat decat crezi
Comanda acum "Mai intunecat decat crezi  - Jack Williamson" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
ETERNUL MALEFIC

Profesorul Lamarck Mondrick s-a intors din indepartatele deserturi asiatice cu o ciudata si sinistra lada... dar inainte sa poata dezvalui lumii uluitoarea sa descoperire, ceva l-a redus la tacere pentru totdeauna.

?i in vreme ce vaduva lui Mondrick ajunge intr-un sanatoriu, iar asistentii lui incep sa moara pe rand, ziaristul Will Barbee, fost student al lui Mondrick, descopera o conspiratie ce ameninta intreaga rasa umana.

Oare exista cu adevarat vrajitori, si cine este Fiul Noptii? Va putea Barbee sa se impotriveasca sinistrului complot, sau se va lasa atras in el, intr-un chip inimaginabil?

"O lectura cu adevarat pasionanta, starnind uimire si incordare pe masura ce Williamson declanseaza resorturile naratiunii cu usurinta si vioiciunea unui adevarat maestru." - Peter Straub

JACK WILLIAMSON (1908-2006), considerat de multi "decanul literaturii SF", a fost un prolific scriitor de science-fiction si, timp de mai multe decenii, un reputat profesor universitar la Eastern New Mexico University. A fost primul care a scris despre antimaterie si inginerie genetica (acest din urma termen fiind inventat chiar de el), in acelasi timp dovedindu-se un maestru neintrecut in genurile fantasy si horror. Opera sa literara a fost incununata cu numeroase premii, printre care Hugo si Nebula (primite in ultimul deceniu al vietii) si prestigiosul Grand Master of Science Fiction, decernat de Science Fiction Writers of America.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mai intunecat decat crezi
Cartea Mai intunecat decat crezi  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mai intunecat decat crezi - Jack Williamson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vampirul Vittorio - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Anne Rice
21,84 lei
Zei Americani - Neil Gaiman Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Neil Gaiman
27,00 lei
A 16-a Luna - Kami Garcia Margaret Stohl Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Kami Garcia Margaret Stohl
40,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune