Razboiul reginelor vol I (editia 2)

Razboiul reginelor vol I (editia 2) - Oana Stoica Mujea
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRazboiul reginelor vol I (editia 2)
Comanda acum "Razboiul reginelor vol I (editia 2) - Oana Stoica Mujea" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Satul Ziar? fusese caminul Yassunei pana in momentul in care satenii vor sa o prinda si sa o ucida. Tanara realizeaza ca toata viata a fost diferita, iar secretele originilor ei incep sa iasa la iveala. Dupa ce afla ca este o elfa, porneste in cautarea familiei sale. Romanul devine o calatorie initiatica in care Yassuna va primi ajutor din partea conducatorilor diferitelor tinuturi de care ea nu auzise pana in acel moment: pitici, zane, elpizi, sperieni si alte personaje fantastice. Scriitura este una ce debordeaza de imaginatia specifica literaturii fantasy, autoarea construind de la zero o alta lume, cu personaje complexe si diverse, cu problemele si bucuriile ei, cu obiceiurile ei, cu pendulari intre normalul si ciudateniile acesteia. Asa se face ca atunci cand ridici ochii din paginile romanului, trebuie sa te reobisnuiesti cu ?normalitatea? si lumea in care traiai inainte de a deschide filele acestei carti.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Razboiul reginelor vol I (editia 2)
Cartea Razboiul reginelor vol I (editia 2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Razboiul reginelor vol I (editia 2) - Oana Stoica Mujea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
The Year S Best Science Fiction (vol 4) - Gardner Dozois Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Gardner Dozois
71,01 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune