Biografia unei idei periculoase

Biografia unei idei periculoase - Charles Seife
Pret: 25,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBiografia unei idei periculoase
Comanda acum "Biografia unei idei periculoase - Charles Seife" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
Babilonienii l-au inventat, grecii l-au interzis, hindusii l-au preamarit, iar Biserica s-a folosit de el pentru a scapa de eretici. Secole de-a randul, zero a avut o putere cu iz demonic, dar, o data supus, a devenit cel mai important ... instrument al matematicii. Charles Seife urmareste acest numar de la nasterea sa, ca un concept filozofic oriental, pana la lupta dusa pentru a fi acceptat in Europa si omagiile de care s-a bucurat in cele din urma, ca mister al gaurilor negre. Astazi, zero este cauza uneia dintre cele mai mari controverse stiintifice ale tuturor timpurilor, nascuta din dorinta de a fi formulata o teorie unificatoare, care sa explice orice fenomen din univers. Clara, instructiva, scrisa cu umor, cartea Zero."Biografia unei idei periculoase" e un captivant fragment de istorie matematica, inca neincheiata, a celui mai neobisnuit numar din univers si a unuia dintre marile paradoxuri ale gandirii noastre.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Biografia unei idei periculoase
Cartea Biografia unei idei periculoase in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Biografia unei idei periculoase - Charles Seife" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cutremure de pamant si semne ceresti in istoria Romaniei - Antologie Si Prefata De I.oprisan Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Antologie Si Prefata De I.oprisan
27,96 lei
Big Bang: acum 20 de miliarde de ani - Renzo Zanoni Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Renzo Zanoni
28,48 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica