Atlasul norilor

Atlasul norilor - David Mitchell
Pret: 38,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAtlasul norilor
Comanda acum "Atlasul norilor - David Mitchell" de pe libraria ishop la pretul de 38,70 lei
Descriere carte:
Roman castigator al British Book Literary Fiction Award si nominalizat la Booker Prize, Nebula Award si Arthur C. Clarke Award.

Romanul Atlasul norilor traseaza o harta la scara mare a pasiunilor omenesti, survolate ... intr-un periplu halucinant, care porneste din Pacificul de Sud, aflat sub spectrul colonizarii in secolul al XIX-lea, si ajunge in viitorul postapocaliptic. Sase povestitori secreta tot atatea universuri despartite de timp si spatiu, insa nu etanse, pentru ca le leaga noduri vitale. Un notar american care exploreaza insulele proaspat colonizate din Marile Sudului; un muzician care incearca sa-si inspire maestrul in scopuri nu tocmai nobile; o jurnalista care salveaza lumea de la dezastru nuclear; un editor care descopera un bestseller periculos; o clona creata in sistemul sclavagismului modern - toti acesti povestitori savurosi creeaza cercuri narative in jurul dramaticei istorii orale a unei insule postapocaliptice. Planurile se intretaie in puncte nevralgice care sunt de fapt marile teme ale romanului: vointa de putere, canibalismul civilizatiei, felul in care trecutul e mereu rescris de catre cei care stapanesc prezentul. Dens, dar translucid, grav, dar colorat, Atlasul norilor exploreaza violenta mai multor lumi care o alcatuiesc pe-a noastra, pornind de la ideea ca "orice credinta e un camp de batalie".



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Atlasul norilor
Cartea Atlasul norilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Atlasul norilor - David Mitchell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arena - Fredric Brown Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Fredric Brown
0,00 lei
Imperiul contraataca - Donald F. Glut Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Donald F. Glut
28,50 lei
Star craft 3 - VIteza intunericului - Tracy Hickman Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Tracy Hickman
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune