DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei)

DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei) - Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Pret: 47,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei)
Comanda acum "DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei) - Brian Herbert, Kevin J. Anderson" de pe libraria ishop la pretul de 47,50 lei
Descriere carte:
Au trecut cincizeci si sase de ani dificili de la evenimentele istorisite in CRUCIADA MASINILOR...

Dupa moartea Serenei Butler, lumile sincronizate si planetele nealiniate sint eliberate rind pe rind si, in sfirsit, se intrevede speranta unei paci durabile, impusa in conditii favorabile omenirii. Jihadul impotriva masinilor ginditoare pare a se apropia de un deznodamint fericit.

Omnius are insa o ultima carte mortala de jucat: molime devastatoare sint dezlantuite asupra lumilor stapinite de oameni, ucigind tot ce e viu pe planete intregi. In razboiul biologic total, balanta e din nou nefavorabila omenirii. Titanica lupta care dureaza de secole se va decide insa in apocaliptica batalie a Corrinului...

In cea mai grandioasa infruntare din istoria literaturii science fiction, omul si masina vor fi fata in fata pentru ultima oara... iar pe Arrakis, planeta-desert, legendarii fremeni se transforma in razboinicii de temut pe care ii va descoperi Paul Muad'Dib in DUNE, capodopera lui Frank Herbert.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei)
Cartea DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DUNE: Batalia Corrinului (Cartea a III-a a Legendelor Dunei) - Brian Herbert, Kevin J. Anderson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri fantastice - Michael Haulica Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Michael Haulica
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune