Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3)

Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3) - Jeff Grubb
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWarcraft - Ultimul Gardian (vol. 3)
Comanda acum "Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3) - Jeff Grubb" de pe libraria ishop la pretul de 15,00 lei
Descriere carte:
In trecutul invaluit de negura vremilor, lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi si gnomii indesati traisera printre oameni intr-o relativa pace si armonie - pana in clipa in care sosirea armatei demonice cunoscute ca Legiunea Arzatoare a naruit pe vecie linistea lumii. Acum, orcii, dragonii, goblinii si trolii se lupta pentru suprematia asupra unor imparatii faramitate, in stare de razboi - episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT.

Gardienii Tirisfal-ului: o dinastie de invingatori cu puteri divine, fiecare dintre ei ducand, de unul singur, un razboi secret impotriva Legiunii Arzatoare. Soarta lui Medivh este aceea de a deveni cel mai maret si mai puternic reprezentant al Ordinului. Sufletul i-a fost insa pangarit de intuneric, inocenta calcata in picioare; puterile ce ar fi trebuit sa lupte in numele binelui slujesc acum raului. Sfasiat intre doua destine, lupta lui Medivh impotriva propriei rautati a devenit una cu soarta Azerothului insusi... si a schimbat lumea, pentru totdeauna.

O poveste originala despre razboi, magie si eroism bazata pe jocul electronic cu vanzari si premiii remarcabile lansat de Blizzard Entertainment.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3)
Cartea Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Warcraft - Ultimul Gardian (vol. 3) - Jeff Grubb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pandora. Efectul Lazar - Frank Herbert/Bill Ransom Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert/Bill Ransom
26,91 lei
Vasul Miraculos (vol. 2) - Philip Jose Farmer Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Philip Jose Farmer
17,01 lei
Ciberiada - Stanislaw Lem Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Stanislaw Lem
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune