Destinatia mea: stelele

Destinatia mea: stelele  - Alfred Bester
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDestinatia mea: stelele
Comanda acum "Destinatia mea: stelele  - Alfred Bester" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
UN ROMAN DE PIONIERAT AL INTRIGILOR SI AVENTURILOR INTERPLANETARE...
UN RENEGAT SOLITAR INGENUNCHEAZA UN IMPERIU INDUSTRIAL DIN SECOLUL XXV.

Educatie: NU / Abilitati: NU / Merite: NU / Recomandari: NU - asa il prezinta dosarul sau din marina comerciala pe matelotul-astronaut Gulliver Foyle. Dar Gully a reusit sa supravietuiasca timp de 170 de zile intr-o epava distrusa, care pluteste in deriva prin spatiu, si sa ajunga inapoi pe Terra din acel purgatoriu fara aer, cu o dorinta de razbunare criminala si un secret care ar putea schimba cursul istoriei.

In acest roman palpitant, Alfred Bester imagineaza un viitor in care oamenii sunt capabili sa "jaunteze", adica sa se teleporteze la distante de o mie de kilometri doar prin puterea gandului, in care bogatii se baricadeaza in labirinturi si se apara cu ajutorul unor bodyguarzi radioactivi. Dar, tot in aceasta lume, un proscris cu prea putine merite se dovedeste a fi cel mai valoros si mai primejdios om in viata. Destinatia mea: stelele este un roman clasic al profetiei tehnologice si al naratiunii atemporale, scris de un maestru al literaturii SF.   ALFRED BESTER (1913-1987) este un bine-cunoscut autor american de literatura science-fiction, scenarist pentru radio si televiziune, editor sI autor de benzi desenate avand ca eroi personaje celebre (Superman, Batman, Charlie Chan, Shadow etc.). A publicat numeroase povestiri si doua romane esentiale in proza stiintifico-fantastica: The Demolished Man (1953 - primul castigator al Premiului Hugo pentru cel mai bun roman) si The Stars My Destination ( Destinatia mea: stelele , 1956) Dupa doua decenii, el a revenit la proza de aceasta factura cu romanele: The Computer Connection (1975), Golem100 (1980) si The Deceivers (1981). Asociatia Scriitorilor Americani de Proza Stiintifico-Fantastica i-a decernat Premiul de Excelenta in 1988.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Destinatia mea: stelele
Cartea Destinatia mea: stelele  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Destinatia mea: stelele - Alfred Bester" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Artur si razboiul celor doua lumi - Luc Besson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Luc Besson
33,24 lei
Dragonii Heorot - Larry Niven, Jerry Pournelle, Steven Barnes Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Larry Niven, Jerry Pournelle, Steven ...
44,91 lei
Fundatia si pamantul - Isaac Asimov Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Isaac Asimov
15,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune