10 motive stupide care distrug un cuplu

10 motive stupide care distrug un cuplu - Dr. Laura Schlessinger
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro10 motive stupide care distrug un cuplu
Comanda acum "10 motive stupide care distrug un cuplu - Dr. Laura Schlessinger" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
?Din ce ne-am luat?? ne intrebam deseori dupa o cearta si recunoastem ca motivul a fost banal, prostesc, stupid. Totusi, un astfel de motiv poate duce la despartire, la momentul in care bine cunoscutul ?ne-am luat din dragoste? nu mai are valoare.Azi, mai multe cupluri se desfac decat se fac, femeia nu se mai multumeste doar cu rolurile de mama si de stapana a casei, iar barbatul nu vrea sa si-l asume pe cel de cap al familiei. Pentru amandoi, libertatea, cariera, pasiunea sunt valori mai importante decat familia.
Asa cum observa dr. Laura Schlessinger, ??se clatina totul! Modelele se darama. Varsta nu mai aduce intelepciune. Decenta este atacata din toate partile!?
Autoarea cartii 10 motive stupide care distrug un cuplu va ofera posibilitatea de a va recunoaste greselile, va ajuta sa depasiti egoismul, prioritatile false, legaturile intamplatoare, lupta pentru putere si alte motive stupide care distrug relatia de cuplu.
O frumoasa pledoarie pentru adevaratele valori familiale negate azi cu prea multa usurinta.

Dr. Laura Schlessinger , licentiata in biologie, doctor in fiziologie si reputat consilier matrimonial din S.U.A., este realizatoarea unei emisiuni de radio cu audienta internationala si autoarea a cinci carti de succes, clasate pe primele locuri in topul vanzarilor de carte realizat de New York Times. Audienta impresionanta a emisiunii sale de radio, cat si tirajele cartilor scrise de ea au dovedit ca Dr. Laura Schlessinger este un expert in rezolvarea lucrurilor stupide prin care oamenii isi saboteaza fericirea si pe ei insisi. In cartile de succes pe care le-a publicat, 10 lucruri stupide prin care femeile isi distrug viata si 10 lucruri stupide prin care barbatii isi distrug viata , ea indeamna cititorii sa-si asume raspunderea pentru actiunile lor si sa se respecte atat pe ei insisi, cat si pe oamenii din viata lor. Acum, realizatoarea cunoscutei emisiuni de radio ataca o alta problema dificila si complicata: modul in care femeile si barbatii isi fac rau lor insile si unii altora in cadrul unei relatii sentimentale.

www.drlaura.com este site-ul prin intermediul caruia puteti intra in contact cu Dr. Laura Schlessinger si puteti obtine raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 10 motive stupide care distrug un cuplu
Cartea 10 motive stupide care distrug un cuplu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "10 motive stupide care distrug un cuplu - Dr. Laura Schlessinger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata sexuala dupa varsta de 50 de ani - Reaprinderea romantismului, pasiunii si emotiei! - Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu Urmatoarea carte recomandata din categoria Familie
Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie