afacerea-de-vis.com

afacerea-de-vis.com - Burke Hedges
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roafacerea-de-vis.com
  • Autor: Burke Hedges
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Carti-Cheie
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 973-669-003-2
  • An aparitie: 2003
  • Numar de pagini: 160
  • Format carte: 13 x 20 cm, brosat
Comanda acum "afacerea-de-vis.com - Burke Hedges" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Probabil ca o afacere proprie este visul mai mult sau mai putin declarat ori constientizat al oricaruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru ca a indraznit sa creada in capacitatile proprii. A explorat oportunitatile si a actionat in functie de acestea. Iar esecurile intalnite in cale nu au facut decat sa-l propulseze catre un vis si mai temerar. Burke Hedges crede cu tarie ca a-i ajuta pe altii este cel mai potrivit mijloc de a te ajuta pe tine. In cartea de fata, el ne dezvaluie o oportunitate ce ar putea deveni o afacere de vis pentru fiecare dintre noi: alianta dintre marketingul in retea si posibilitatile extraordinare ale Internetului. Aflati cum va puteti bucura dumneavoastra personal de avantajele acestei aliante. Oportunitatea va bate la usa.

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranti latino-americani, care au decis sa traiasca in Statele Unite dupa instaurarea dictaturii de stanga a lui Fidel Castro. Dupa absolvirea facultatii de drept, Burke Hedges s-a hotarat sa-si dezvolte propria afacere. In prezent, el conduce o serie de companii care se dezvolta rapid in zona Tampa Bay. Este autorul a numeroase carti, printre care volumul de mare succes in toata lumea Who Stole the American Dream? , editat in peste un milion de exemplare si Afirma-te sub propria firma , aparut la editura noastra in 2001. Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin aparitii pe scena, carti si casete.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre afacerea-de-vis.com
Cartea afacerea-de-vis.com in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "afacerea-de-vis.com - Burke Hedges" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Revolutia Comertului Electronic - Coy Barefoot Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Coy Barefoot
14,00 lei
Clienti forever! - Doug Carter, Jenni Green Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Doug Carter, Jenni Green
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri