Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala

Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala - Bogdan Glavan
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roImpotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala
Comanda acum "Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala - Bogdan Glavan" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Intr-un peisaj economic arid, asa cum este cel romanesc, in care dezbaterea publica asupra temelor economice este acaparata de "specialisti" cu orientare neclara si niciodata declarata, ale caror alegatii oscileaza intre generalitati benigne si populisme specifice, credeam noi!, numai politicienilor, este salutara aparitia unei voci ferme, chiar daca nu foarte sonora, a profesorului Bogdan Glavan, care ofera celor cu adevarat interesati de fenomenul economic o marfa rara: argumente solide in loc de opinii zgomotoase, si culmea!, exprimate intr-un limbaj extrem de clar si mai ales accesibil unui public mai larg decat cel universitar.

Dupa ce veti citi "Impotriva curentului" va asigur ca aveti sanse substantial sporite de a "naviga" in directia cea buna.

Radu Preda
Redactor-sef, Saptamana Financiara

E greu sa recunosti ca te-ai inselat, ca argumente care tortureaza bunul-simt economic te-au dat pe spate doar pentru ca ti-au fost repetate la nesfarsit de cativa "guru" ai finantelor, omniprezenti in presa. "Impotriva curentului" este un dus rece pentru toti cei care inca mai asteapta de la stat solutiile iesirii din criza, prin aceleasi interventii care au creat de fapt hazardul moral aflat la originea problemelor financiare actuale. Chiar daca nu esti economist, cartea te ajuta sa intelegi de ce criza financiara ne-a luat pe nepregatite, cat de inconsistente sunt deciziile celor platiti pentru a veghea la linistea noastra si cum se cosmetizeaza, cu ajutorul unor stralucitoare discursuri academice, rolul prost jucat de institutiile statului, fragilitatea reala a sistemului financiar si transferarea pierderilor acestuia catre populatie, prin inflatie.

Oana Osman
Redactor-sef adjunct, Capital



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala
Cartea Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Impotriva curentului - Insemnari despre criza financiara actuala - Bogdan Glavan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gratuit. Viitorul unui pret revolutionar - Chris Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Chris Anderson
36,10 lei
REWORK - David Heinemeier Hansson, Jason Fried Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
David Heinemeier Hansson, Jason Fried
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri