Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3)

Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3) - A.c. Crispin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3)
Comanda acum "Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3) - A.c. Crispin" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Iata deznodamantul exploziv al trilogiei de mare succes care relateaza destinul, nespus nicicand mai inainte, al lui Han Solo. Plasate cronologic inaintea actiunii din filmele STAR WARs, aceste carti infatiseaza maturizarea celui mai faimos contrabandist, hot si pungas al galaxiei.

ZORII REBELIUNII

Soimul Mileniului este cea mai rapida rabla din galaxie. Astfel, in momentul in care Han Solo il castiga in urma unui joc de sabacc, el si Chewbacca devin regii contrabandistilor - imposibil de prins din urma, imposibil de oprit. Din pricina interventiei opresive a Imperiului, Han intelege ca si norocul lui poate lua sfarsit. Cu toate acestea, in clipa in care o fosta prietena care este acum capul unei grupari rebele ii ofera ocazia de a pune mana pe o avere imensa, Han nu poate rezista tentatiei. Planul pare fara fisura. Nu vor intampina oponenti, iar prada va fi imensa. Han si prietenii sai o vor imparti egal cu rebelii. Din neferi-cire pentru tanarul contrabandist, planeta Ylesia e departe de a fi invinsa, rebelii au alte ganduri, iar partenerii contrabandisti se pot transforma in dusmani... cu o viteza mai mare decat cea a luminii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3)
Cartea Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zorii Rebeliunii (trilogia Han Solo - Nr.3) - A.c. Crispin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Umbra Lui Ender - Orson Scott Card Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Orson Scott Card
22,41 lei
Toti spre extaz - Philippe Curval Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Philippe Curval
0,00 lei
The Year S Best Science Fiction (vol 1) - Gardner Dozois Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Gardner Dozois
41,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune