Apropierea Furtunii

Apropierea Furtunii - Alan Dean Foster
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roApropierea Furtunii
Comanda acum "Apropierea Furtunii - Alan Dean Foster" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
INTREGA GALAXIE PRIVESTE SI ASTEAPTA, IN TIMP CE DOI JEDI SI UCENICII LOR SE LUPTA IN SITUATII IMPOSIBILE PENTRU A APARA REPUBLICA...

Republica decade, desi este condusa de Cancelarul Suprem Palpatine, care a fost ales pentru a salva galaxia de la colapsul cauzat de fortele nemultumite. Pe planeta Ansion, micuta, dar strategic pozitionata, o factiune puternica este gata de a se alatura miscarii secesioniste aflate in plina dezvoltare. Daca cererile nu-i vor fi satisfacute, planeta se va desprinde de Republica - o actiune care ar putea declansa o reactie in lant de retragere si rebeliune a altor planete din Republica.

La solicitarea Cancelarului, Consiliul Jedi trimite doi cavaleri Jedi, Obi-Wan Kenobi si Luminara Unduli, pentru a solutiona conflictul Obi-Wan si Luminara, impreuna cu padawanii lor, Anakin Skywalker si Barriss Offee, pornesc prin regiunile salbatice ale planetei.
Multe pericole ii asteapta si Jedi vor trebui sa indeplineasca sarcini aproape imposibile inainte de a-si putea incheia misiunea...




Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Apropierea Furtunii
Cartea Apropierea Furtunii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Apropierea Furtunii - Alan Dean Foster" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul Demolat - Alfred Bester Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Alfred Bester
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune