Zero. Biografia unei idei periculoase

Zero. Biografia unei idei periculoase - Charles Seife
Pret: 26,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZero. Biografia unei idei periculoase
Comanda acum "Zero. Biografia unei idei periculoase - Charles Seife" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:

Babilonienii l-au inventat, grecii l-au interzis, hindusii l-au preamarit, iar Biserica s-a folosit de el pentru a scapa de eretici.

Secole de-a randul, zero a avut o putere cu iz demonic, dar, o data supus, a devenit cel mai important instrument al matematicii. Charles Seife urmareste acest numar de la nasterea sa, ca un concept filozofic oriental, pana la lupta dusa pentru a fi acceptat in Europa si omagiile de care s-a bucurat in cele din urma, ca mister al gaurilor negre.

Astazi, zero este cauza uneia dintre cele mai mari controverse stiintifice ale tuturor timpurilor, nascuta din dorinta de a fi formulata o teorie unificatoare, care sa explice orice fenomen din univers. Clara, instructiva, scrisa cu umor, cartea Zero. Biografia unei idei periculoase e un captivant fragment de istorie matematica, inca neincheiata, a celui mai neobisnuit numar din univers si a unuia dintre marile paradoxuri ale gandirii noastre.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zero. Biografia unei idei periculoase
Cartea Zero. Biografia unei idei periculoase in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zero. Biografia unei idei periculoase - Charles Seife" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum vad eu lumea - Albert Einstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Albert Einstein
28,80 lei
Cite ceva despre constiinta - David Papineau, Howard Selina Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
David Papineau, Howard Selina
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica