Zece pentru Romania

Zece pentru Romania - **
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roZece pentru Romania
  • Autor: **
  • Editura: Humanitas
  • Colectia:
  • Categoria: Mass-media
  • ISBN: 973-50-1156-5
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 224
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Zece pentru Romania - **" de pe libraria ishop la pretul de 13,50 lei
Descriere carte:
"A reconstrui si a construi pe termen lung reprezinta singura iesire din marasmul neproductiv al confuziilor. Asa a inceput Zece pentru Romania. Din dorinta de a gasi o solutie, in vreme ce toata lumea cauta mii de solutii.

Reconstructia elitelor poporului roman a fost scopul nostru principal. Modul in care natiunea percepe personalitatile reprezentative ne-a obligat sa ne adresam sociologiei, iar nu sa facem excavatie jurnalistica. Alegerea a patru institute care au realizat cercetarea s-a facut din nevoia de obiectivitate, din perfectionism si, nu in ultimul rand, din respect fata de opinia publica.

Elitele sunt calauzele unei natiuni. Nevoia de calauze, azi, e mai mare ca niciodata, acum cand drumul e atat de nou si de dificil.

Prin Zece pentru Romania, Realitatea W, CURS, CSOP, IMAS si INSOMAR va dau intalnire cu calauzele. Drumul va fi astfel, speram noi, unul mai sigur."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Zece pentru Romania
Cartea Zece pentru Romania in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Zece pentru Romania - **" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cite ceva despre mass-media - Ziauddin Sardar, Borin Van Loon Urmatoarea carte recomandata din categoria Mass-media
Ziauddin Sardar, Borin Van Loon
13,30 lei
Ghidul managerului de presa. 8 profesionisti ai presei din Romania - Silviu Negut, Mihai Ielenicz, Dan Balteanu, Marius-Cristian Neacsu, Alexandru Barbulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Mass-media
Silviu Negut, Mihai Ielenicz, Dan Bal...
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mass-mediaCarti recomandate din categoria Mass-media