Cite ceva despre mass-media

Cite ceva despre mass-media - Ziauddin Sardar, Borin Van Loon
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCite ceva despre mass-media
Comanda acum "Cite ceva despre mass-media - Ziauddin Sardar, Borin Van Loon" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Nimeni nu poate scapa de influenta mass-media. Zilnic ne uitam ore intregi la televizor, ascultam radioul, citim ziare si benzi desenate, mergem la cinema, ne uitam la filme sau navigam pe Internet. Aceste produse informationale au o influenta enorma asupra noastra.

Cate ceva despre mass-media exploreaza relatia complexa dintre mass-media, ideologie, cunoastere si putere. Ea ofera o calatorie fascinanta in istoria mass-media si prezinta puncte de vedere coerente asupra industriei mijloacelor de comunicare, precum si o teorie a mass-media si metodelor sale de cercetare. Totodata sunt explicate "reactiile publicului" si felul in care acesta interpreteaza continutul reprezentarii mass-media. In plus, invatam cum sa analizam un film, o reclama si cum sa ne dam seama in ce masura televiziunea si presa modeleaza opinia publica.

Ziauddin Sardar sustine ca a facut mai multe bilete de autobuz decat isi poate aminti. Dar experienta, imaginatia si flerul sau nu-i puteau asigura o slujba sigura in mass-media. "Poate ca n-am fost bagat in seama pentru ca vorbesc cu accent indian si am o dantura superba", spune el. El a lucrat pentru publicatiile stiintifice Nature si New Scientist , inainte de a se angaja la London Weekend Television ca reporter. In prezent publica revista lunara Futures , este coeditor la saptamanalul Third Text , si scrie regulat la New Statesman . Sardar mai spune ca ar vrea sa le multumeasca lui Gail Boxwell, Atif Imtiaz, Jan Mair si lui Merryl Wyn Davies pentru ca l-au ajutat sa aiba mereu o bucata de piine pe masa.

Borin Van Loon , care a mai ilustrat si Darwin si teoria evolutionista , Genetica , Buddha , Sociologia si Filozofia orientala , din seria Cate ceva despre , spune ca este pictor suprarealist. "Am o viata imaginara bogata", zice el. Unul dintre colajele sale murale este expus la Science Museum . In prezent lucreaza la primul sau film de lung metraj, De la un corp neinsufletit de lux la un cadavru in putrefactie (Confesiunile picante ale unui fost bibliotecar III). Van Loon spune ca ar vrea sa-i multumeasca lui Dumnezeu pentru ca l-a ajutat sa termine la timp aceasta carte.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cite ceva despre mass-media
Cartea Cite ceva despre mass-media in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cite ceva despre mass-media - Ziauddin Sardar, Borin Van Loon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Introducere in sistemul mass-media - Mihai Coman Urmatoarea carte recomandata din categoria Mass-media
Mihai Coman
36,05 lei
Zece pentru Romania - ** Urmatoarea carte recomandata din categoria Mass-media
**
13,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mass-mediaCarti recomandate din categoria Mass-media