Word Pocket Guide

Word Pocket Guide - Walter Glenn
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roWord Pocket Guide
Comanda acum "Word Pocket Guide - Walter Glenn" de pe libraria ishop la pretul de 13,00 lei
Descriere carte:
Word Pocket Guide este un ghid de buzunar ce va ofera explicatii clare cu privire la conceptele si operatiile din Microsoft Word - cel mai cunoscut procesor text de pe planeta. Cartea contine peste 400 de indicatii ce acopera fiecare parte a aplicatiei si include tabele de referinte care afiseaza scurtaturile pe tastatura, expresiile, precum si locatiile comune ale fisierelor. Parcurgeti acest ghid si veti invata despre:         Utilizarea interfetei Word, formatarea documentelor, incarcarea si folosirea sabloanelor          Crearea, aplicarea si editarea stilurilor la nivel de caracter si de paragraf         Inserarea de tabele, Clip Art-uri, desene, imagini, antete si note de subsol          Folosirea AutoText, AutoCorrect, a spatiilor de lucru partajate, precum si a altor unelte Word Compact si la indemana, acest ghid acopera aplicatiile Word 2003, precum si Word 2002, 2000 si 97. Daca sunteti incepator, cu ajutorul acestui ghid veti reusi sa asilmilati rapid elementele specifice Word-ului. Daca sunteti un utilizator avansat, veti fi surprins sa aflati si alte caracteristici necunoscute dumneavoastra. Walter Glenn este un veteran in materie de Word si detinator al titlului Microsoft Certified System Enginer and Trainer.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Word Pocket Guide
Cartea Word Pocket Guide in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Word Pocket Guide - Walter Glenn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ecdl- Modulul 6. Powerpoint - Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office