Powerpoint 2000… Pentru Copii

Powerpoint 2000… Pentru Copii - HEATHCOTE R.S.U., Trad. SLAVU Ovidiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPowerpoint 2000… Pentru Copii
Comanda acum "Powerpoint 2000… Pentru Copii - HEATHCOTE R.S.U., Trad. SLAVU Ovidiu" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
PASUL 3: PowerPoint 2000… Adecvata pentru invatarea la clasa, in cadrul unui grup, cu minimum de asistenta din partea unui cunoscator sau pentru studiul individual, Basic PowerPoint 2000 prezinta incepatorilor elementele de baza ale proiectarii si sustinerii prezentarilor in public, folosind Microsoft PowerPoint 2000 (cartea poate fi utilizata si cu PowerPoint 97 ), oferindu-le o predare gradata a vocabularul specific, facilitandu-le comunicarea directa. Ilustratiile antrenante si multimea prietenilor din paginile volumului – Terry , Ted , Eric , Emma , Ginger , Fie sau Robin , pentru a-i numi pe doar cativa dintre ei, dornici sa poata deveni in cat mai scurt timp stapani pe lucrul cu calculatorul – indeamna la sarguinta si provoaca, fara sa uite de indatorirea lor de ghid . Cuprins: Elemente de baza; Utilitarul Wizard pentru sabloane; Editarea unei prezentari; Aplicarea proiectarii; Adaugarea obiectelor; Efecte speciale; Sa-nceapa spectacolul! ; Sustinerea prezentarii; Index.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Powerpoint 2000… Pentru Copii
Cartea Powerpoint 2000… Pentru Copii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Powerpoint 2000… Pentru Copii - HEATHCOTE R.S.U., Trad. SLAVU Ovidiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invata singur Microsoft EXCEL - Mariana Milosescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Mariana Milosescu
12,43 lei
Initiere in Power Point - Sorin Matei Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Sorin Matei
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office