Vrajeala! Poveste despre doua scoli

Vrajeala! Poveste despre doua scoli - Jilly Cooper
Pret: 52,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVrajeala! Poveste despre doua scoli
Comanda acum "Vrajeala! Poveste despre doua scoli - Jilly Cooper" de pe libraria ishop la pretul de 52,20 lei
Descriere carte:
Vrajeala! Poveste despre doua scoli (2006) este primul roman al lui Jilly Cooper tradus in limba romana. Decorul actiunii este reprezentat de doua institutii de invatamint din comitatul Larkshire. Bagley Hall ? o scoala particulara nonconformista si independenta, frecventata de copii din familii bogate si celebre ? se confrunta cu dificultati grave. Ca ultima solutie, charismaticul sau director, Hengist Brett-Taylor, hotaraste sa puna dotarile ultramoderne ale institutiei la dispozitia Scolii Generale Larkminster, un loc in care problemele sint la ordinea zilei. Janna Curtis, seducatoarea directoare a acesteia, este nevoita la rindul ei sa faca fata unor elevi indisciplinati, unor profesori turbulenti si atractiei periculoase fata de arogantul si seducatorul Hengist, fiind hotarita sa se dedice cu trup si suflet dificilei misiuni de a impiedica inchiderea scolii. Pe masura ce povestea, al carei pretext este montarea piesei Romeo si Julieta , se desfasoara tensionat, presarata cu obstacole de tot felul, ciocnirea dintre doua lumi si doua moduri de viata diametral opuse se soldeaza cu transformari neasteptate atit pentru elevi, cit si pentru profesori, care descopera ca au mai multe in comun decit isi imaginasera vreodata.  

?Jilly Cooper, cea mai bine vinduta autoare britanica, descrie in Vrajeala! Poveste despre doua scoli o lupta acerba, de dimensiunea unei epopei, intre fortele coruptiei si cele ale altruismului. Nimeni altcineva nu poate crea o asemenea combinatie irezistibila de tandrete, umor si nonconformism.? ( The Guardian )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vrajeala! Poveste despre doua scoli
Cartea Vrajeala! Poveste despre doua scoli in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vrajeala! Poveste despre doua scoli - Jilly Cooper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Flacara iubirii - Nicholas Evans Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Nicholas Evans
33,21 lei
Iubire magica - Mary Balogh Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Mary Balogh
28,50 lei
Castele de nisip - Rice Luanne Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Rice Luanne
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste