Dom casmurro

Dom casmurro - Joachim Maria Machado De Assis
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDom casmurro
Comanda acum "Dom casmurro - Joachim Maria Machado De Assis" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Prea putin cunoscut in Europa, Machado de Assis este un pionier al literaturii braziliene care ocupa si astazi un loc de cinste in listele si topurile alcatuite de critici si de cititori deopotriva. Fin psiholog si maestru al povestirii atent dozate in pagina, autorul ne poarta cu o usurinta cuceritoare prin viata unui personaj pentru care fericirea pare sa fi fost doar un lucru prea greu de suportat.

Betinho si Capitu, doi tineri din Rio de Janeiro, depasesc impreuna toate obstacolele asezate in calea iubirii lor: cariera de preot harazita lui Betinho de catre mama lui inca de la nastere, diferentele de clasa sociala, intrigile familiale si capriciile sortii. Cand cei doi reusesc sa se casatoreasca, viitorul pare strajuit de aura fericirii perpetue. Si totusi, aceasta capodopera a literaturii de dragoste este cronica unei iubiri care depaseste granitele vietii, dar se raneste in cel mai comun ghimpe - al geloziei. Treptat, Betinho se transforma in Dom casmurro ("Ursuzul") construindu-si cu meticulozitate destinul tragic al unui om ce pare urmarit de vocatia nefericirii.  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dom casmurro
Cartea Dom casmurro in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dom casmurro - Joachim Maria Machado De Assis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un trandafir roz - Julie Garwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Julie Garwood
11,30 lei
Un barbat formidabil - Jeanne Worley Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Jeanne Worley
6,65 lei
MIRACOLE - Luanne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Luanne Rice
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste