Votca-Cola - Editia a II-a

Votca-Cola - Editia a II-a - Irina Denejkina
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVotca-Cola - Editia a II-a
Comanda acum "Votca-Cola - Editia a II-a - Irina Denejkina" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Byblos

Prozele tinerei Irina Denejkina, ?un Trainspotting ? la russe?, dupa cum au fost supranumite, vorbesc ? cu o franchete socanta si o violenta cuplata cu candoarea si sordidul ? despre sex, votca si droguri, despre MTV, McDonalds si familia Simpson, despre rock?n roll si internet, despre Rusia de azi ce se vrea capitalista si o intreaga generatie de adolescenti prinsi in deriva tranzitiei.

?Literatura de mare calitate, cu ecouri din Salinger si Hemingway.?
Expert

?Cu siguranta, Denejkina scrie ca o persoana care candideaza cu succes la pana unui enfant terrible : heroina, sex fara prejudecati, The Verve ? Dar ea ne vorbeste totodata despre un romantism crud, despre extazul fizic si ? cu o sensibilitate acuta ? despre fascinatia mor­biditatii, stangacia si dureroasa constiinta de sine a varstei adolescentei.?
The Observer
In iunie 2002, la nici douazeci de ani, Irina Denejkina devenea peste noapte o celebri­tate in momentul cand manuscrisul sau era ?pescuit? de pe internet si nominalizat la prestigiosul Pre­miu Na­tional Bestseller al Ru­si­ei. Tra­dusa la scurt timp in douasprezece limbi si publicata de case editoriale de renume, autoarea a cucerit rapid presa internationala, care a descoperit in anonima studenta la jurnalism din Ekaterinburg un fel de wunderkind al generatiei post-perestroika si o voce definitorie a literaturii pop in Rusia post-sovietica.

?Irina este vocea suburbiilor, eroina unei ge­neratii ai carei parinti au ramas orfanii socialis­mului. Ea a invatat lectia unei variante crude si dure a capitalismului. ?Nimeni nu datoreaza nimic nimanui? ? aceasta este mantra obse­siva a personajelor ei.? La Stampa


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Votca-Cola - Editia a II-a
Cartea Votca-Cola - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Votca-Cola - Editia a II-a - Irina Denejkina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In caz de fericire - David Foenkinos Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
David Foenkinos
20,70 lei
Mary renascuta - Camille de Angelis Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Camille de Angelis
26,60 lei
Howards End - E. M. Forster Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
E. M. Forster
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala