CARTE DE IDENTITATE

CARTE DE IDENTITATE - Juan Goytisolo
Pret: 44,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCARTE DE IDENTITATE
Comanda acum "CARTE DE IDENTITATE - Juan Goytisolo" de pe libraria ishop la pretul de 44,65 lei
Descriere carte:
JUAN GOYTISOLO (n. 1931, Barcelona) face parte din galeria marilor nume ale literaturii spaniole. Opera sa a fost incununata cu numeroase premii, precum Europalia (1985), Nelly Sachs (1993), Octavio Paz de Literatura (2002) si Juan Rulfo (2004).

"Tripticul raului" - care cuprinde romanele Sedas de identidad (Carte de identitate), Don Julian si Juan sin Tierra - deschide un drum nou in literatura spaniola a secolului XX, dezvaluind adevarul despre mizeria politica, morala si culturala fara precedent a Spaniei franchiste si postfranchiste. Interzisa candva, apreciata apoi asa cum se cuvine, trilogia reprezinta un veritabil monument istoric pentru poporul spaniol si pentru literatura acestuia. Cu o structura narativa profunda, cu explorari fara limite ale limbajului, ea reprezinta totodata una dintre experientele inovatoare cele mai radicale ale literaturii spaniole contemporane.

"Desi fictionale, aceste trei carti contin, in acelasi timp, si pasaje autobiografice, reflectand experienta instrainarii, pe care Goytisolo a trait-o atat in Spania, cat si in exil. Impreuna, cele trei romane ofera o demitizare a culturii, ideologiei si limbii spaniole, o respingere nu doar a fictiunii realiste, dar si a ideii in sine de gen literar." Shomit Dutta, Time Literary Supplement

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre CARTE DE IDENTITATE
Cartea CARTE DE IDENTITATE in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "CARTE DE IDENTITATE - Juan Goytisolo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pamintul si cerul lui Jacques Dorme - Andrei Makine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Makine
17,95 lei
Zatul - Tatiana Tolstaia Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Tatiana Tolstaia
23,75 lei
Magazinul de sinucideri - Jean Teule Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jean Teule
18,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala