Esti un animal, Viskovitz

Esti un animal, Viskovitz - Alessandro Boffa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsti un animal, Viskovitz
Comanda acum "Esti un animal, Viskovitz - Alessandro Boffa" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Traducere din limba italiana si note de Alexandra-Maria Chescu. Tradus in douazeci de limbi, romanul descrie existentele multiple ale protagonistului, care intrupeaza, pe rind, un melc bisexuat, un papagal care vorbeste despre dragoste, un pirs cu vise erotice, un ciine politist budist, un trintor supus unei operatii estetice, un leu indragostit de o gazela, un cameleon in cautarea sinelui, un rechin, un vierme, un gindac… Viskovitz traieste in fiecare dintre aceste animale si in multe altele, asumindu-si bizareriile, nevrozele si vanitatile lor. Insa, in umbra acestor hilare metamorfoze, este ascunsa conditia umana, cu demnitatea si libertatea ei. Esti un animal, Viskovitz este un tour de force de comic si inteligenta, in care jargonul stiintific se transforma in inventie lingvistica, replicile, in aforisme, iar loviturile de teatru – in momente de iluminare filosofica. E o suita de fabule ironice, ce prezinta o lume in care incepi prin a fi animal si sfirsesti prin a deveni bestie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esti un animal, Viskovitz
Cartea Esti un animal, Viskovitz in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esti un animal, Viskovitz - Alessandro Boffa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandurile trandave ale unui pierde-vara - K.jerome Jerome Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
K.jerome Jerome
9,41 lei
Suflete zbuciumate - Stefan Zweig Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Stefan Zweig
42,75 lei
Consulul onorific - Graham Greene Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Graham Greene
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala