Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti")

Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti") - Giuseppe Sicheri
Pret: 53,67 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti")
Comanda acum "Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti") - Giuseppe Sicheri" de pe libraria ishop la pretul de 53,67 lei
Descriere carte:
?Vinurile lumii" este un ghid de cunoastere si recunoastere a peste 900 de vinuri din toata lumea, fiind prezentate, inclusiv in imagini, podgorii din aproape 50 de tari. In plus, acest ghid va ajuta sa intelegeti informatiile de pe etichetele sticlelor. Iar pentru a veni in sprijinul celor care vor sa stie cum sa aleaga un vin potrivit unei anumite ocazii sau un vin care sa-i placa unei anumite persoane, am introdus in suplimentul ?Vinuri romanesti", atasat acestui ghid, toate informatiile necesare despre produsele romanesti existente pe piata. Despre autor: Giuseppe Sicheri - licentiat in stiinte biologice si in stiinte agrare, docent in chimie viticola si enologica. Este presedinte al comisiei de testare a vinurilor doc si docg pentru provincia Vercelli, sommelier onorific, maestru degustator de vinuri (onav). I-a fost acordat premiul OIV (Office International de la Vigne et du Vin) la Paris, in 1989 si premiul national Ottavi, Casale Monferrato (at), in 1997. Expert in analize senzoriale, colaboreaza la diferite reviste importante de enologie; a scris numeroase volume asupra acestui subiect, printre care enumeram: vinul si sanatatea, viata si vinul, imbutelierea si conservarea vinului, vinul: 100 de intrebari si 100 de raspunsuri, dictionar enologic in sase limbi, chimia fermentatiei, vinul spumant, istoria vitei si a vinului, soiurile de vin cele mai raspandite in Italia, cartea completa a vinului, puterea curativa a vinului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti")
Cartea Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti") in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vinurile lumii (+ brosura "Vinuri romanesti") - Giuseppe Sicheri" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie