Vindecarea sentimentelor... din inima ta

Vindecarea sentimentelor... din inima ta - Karol K. Truman
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVindecarea sentimentelor... din inima ta
Comanda acum "Vindecarea sentimentelor... din inima ta - Karol K. Truman" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Stiai ca ai o "inima de aur"? Ce s-a intamplat cu aceasta? Cum o poti regasi? Paseste alaturi de Karol K. Truman pe calea care conduce catre regasirea adevaratelor tale sentimente, cele cu care ai venit in aceasta lume. Aceasta calatorie iti va revela din nou frumusetea sufletului tau, "inima ta de aur", adica sinele tau real.

Karol K. Truman este o terapeuta care si-a consacrat viata pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga starea de bunastare spirituala si emotionala prin rezolvarea "problemelor majore" care le afecteaza viata si a conflictelor din interiorul lor. In prima ei carte, Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata... autoarea a explicat importanta rezolvarii sentimentelor "ingropate" in subconstient si a prezentat conceptul de "Scenariu". In cartea de fata, Vindecarea sentimentelor... din inima ta , Karol ne impartaseste din bogatia cunoasterii pe care a acumulat-o in timpul seminarelor pe care le-a tinut pe aceasta tema, dar si ca urmare a consilierii a mii de persoane dupa aparitia primei sale carti. Cartea completeaza cunoasterea oferita in primul ei volum si ofera noi "instrumente" cu ajutorul carora cititorii isi pot realiza potentialul plenar al fiintei lor.

Karol este o pianista realizata si profesoara de muzica. Ea a inceput sa exploreze universul sanatatii si al vindecarii si a continuat acest proces timp de zeci de ani.

In scurt timp, Karol si-a dat seama ca starea ei de sanatate depinde in totalitate de echilibrul si de sanatatea ei emotionala si spirituala. Dupa ce a inteles acest lucru, ea a inceput sa cerceteze in profunzime sistemele energetice ale corpului uman. Karol a realizat un studiu exhaustiv al legilor cauzei si efectului si al principiilor care guverneaza cresterea spirituala si vindecarea fiintei prin transformarea ei. Ea si-a prezentat rezultatele studiilor sale extinse la diferite conferinte si seminare. Cercetarile ei, activitatea sa de consiliere si feedbackul primit de la mii de cititori ai primei sale carti sunt sintetizate si prezentate in lucrarea de fata, Vindecarea sentimentelor... din inima ta .

Urmeaz-o pe Karol intr-o calatorie care te va conduce catre centrul fiintei tale si catre "inima ta de aur". Dupa cum afirma artista care a realizat coperta cartii: "Karol m-a invatat sa privesc adanc in interiorul meu si sa descopar aici nucleul de aur al fiintei mele, acea parte din mine care a existat dintotdeauna, dar de care nu am fost constienta pana recent". Fie ca lucrarea de fata, Vindecarea sentimentelor... din inima ta , sa te ajute sa descoperi la randul tau acest nucleu de aur al fiintei tale, unicitatea pe care numai tu o poti aduce in marea Tapiterie a Vietii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vindecarea sentimentelor... din inima ta
Cartea Vindecarea sentimentelor... din inima ta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vindecarea sentimentelor... din inima ta - Karol K. Truman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clasici ai literaturii motivationale - R.H. Conwell, W.G. Jordan, J. Allen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
R.H. Conwell, W.G. Jordan, J. Allen
13,30 lei
Unitatea fiintei - Carmen Harra Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carmen Harra
26,60 lei
Cartea abundentei - John Randolph Price Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Randolph Price
6,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala