Descopera forta din tine (2 volume)

Descopera forta din tine (2 volume) - Anthony Robbins
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDescopera forta din tine (2 volume)
Comanda acum "Descopera forta din tine (2 volume) - Anthony Robbins" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Aceasta carte se vinde doar impreuna cu volumul I .

Am fost creati pentru a reusi, avem forta interioara necesara, suntem dotati cu toate resursele fizice, psihice si emotionale de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vietii noastre si a ne fauri destinul asa cum dorim , sustine Anthony Robbins. Descopera forta din tine este cartea care aprinde scanteia si va declansa explozia adevaratei noastre personalitati. Din tehnicile de baza PNL, Robbins deriva un sistem complet de metode si instrumente de autodeterminare si autoeducare pentru a atinge telurile propuse.
Ne formeaza un traseu neural de la vis la succes prin conditionarea neuro-asociativa sau arta de a ne crea reflexele conditionate dorite de noi, si nu impuse de factorii externi.
Care sunt valorile dupa care ne ghidam, regulile dupa care jucam partida vietii, experientele care ne-au modelat existenta si mai ales cum ne percepem identitatea sunt componentele sistemului personal de evaluare a oricarei hotarari pe care invatam sa le descifram, dar mai ales sa le controlam.
Pentru o crestere constanta a calitatii vietii noastre, secretul este manuirea cu abilitate a celor doua forte gemene care guverneaza orice hotarare: suferinta si placerea.
Aveti in Anthony Robbins un antrenor personal atent si disciplinat, iar in aceasta carte un manual-jurnal pe care nu l-ati avut in scoala pentru materia cea mai importanta: succesul personal .



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Descopera forta din tine (2 volume)
Cartea Descopera forta din tine (2 volume) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Descopera forta din tine (2 volume) - Anthony Robbins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretul lui Milton - O aventura a cunoasterii prin intermediul puterii Prezentului - Eckhart Tolle, Robert S. Friedman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Eckhart Tolle, Robert S. Friedman
19,00 lei
O idee geniala - Foster Jack Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Foster Jack
15,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala