Viata nu este un stres continuu

Viata nu este un stres continuu - Loretta Laroche
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViata nu este un stres continuu
Comanda acum "Viata nu este un stres continuu - Loretta Laroche" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Exista o doza mare de absurditate in zilele noastre, ceva care ne face sa fim stresati, furiosi si nesiguri, iar primul pas spre a ne ajuta pe noi insine sa iesim din dezastrul in care ne aflam este sa incepem sa observam haosul in care traim.
Bazandu-se pe inteligenta atemporala a bunicii Francesca, specialista in gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face sa vedem intelepciunea unor vremuri mai civilizate, cand nimeni nu avea la el un telefon celular in timpul unei plimbari linistite pe plaja si ne arata ca rasul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante. Odata ce invatam sa ne destindem si sa nu mai luam lucrurile marunte in serios, vom descoperi o enorma greutate ridicata de pe umeri. Razand, vom reusi sa separam zgomotul din jur de claritatea din interior, vom elimina presiunea venita din exterior si vom inceta sa ne invinuim pentru ca nu suntem specimenul perfect pe care specialistii in marketing il impun ca normal.
Vom reusi astfel sa ne amintim de lucrurile care sunt cu adevarat importante si care mult prea des se pierd in zgomotul vietii moderne. Avem nevoie sa ne concentram pe valorile care fac ca fiinta umana sa fie extraordinara: optimism, speranta, dragoste, originalitate, a fi un parinte bun, politete, altruism si moderatie. Scopul, pentru noi toti, este sa revenim la o viata in care exista mai putin stres si mai multa semnificatie si, razand de nebunia fiecarei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde in VIATA NU ESTE UN STRES CONTINUU, vom reusi sa ne mentinem atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viata nu este un stres continuu
Cartea Viata nu este un stres continuu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viata nu este un stres continuu - Loretta Laroche" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
ELIBERAREA DE DEPENDENTE. METODA CENTRULUI CHOPRA PENTRU INVINGEREA OBICEIURILOR DISTRUCTIVE - CHOPRA, Deepak; SIMON, David Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
CHOPRA, Deepak; SIMON, David
16,15 lei
Afirma-te sub propria firma - Burke Hedges Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Burke Hedges
15,20 lei
Murmurul fantomelor - Boris Cyrulnik Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Boris Cyrulnik
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala