Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita

Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita - Dale Carnegie
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita
Comanda acum "Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita - Dale Carnegie" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va imboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atat scrierile, cat si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si in primii ani dupa lansare.

?Odata cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca una dintre cele mai mari probleme ale adultilor era ingrijorarea. Era limpede, aveam nevoie de un manual despre invingerea grijilor!?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita
Cartea Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV-a, revizuita - Dale Carnegie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Te-ai nascut bogat - Bob Proctor Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Bob Proctor
17,10 lei
Cum Sa Placi In 3 Minute - Patricia Delahaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Patricia Delahaie
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala