Viata din visele lui Suhanov

Viata din visele lui Suhanov  - Olga Grushin
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViata din visele lui Suhanov
Comanda acum "Viata din visele lui Suhanov  - Olga Grushin" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Viata din visele lui Suhanov este o carte superb scrisa si de o mare originalitate despre un om care isi tradeaza talentul, prietenii si principiile - o carte plina de energie clocotitoare, cu imagini uimitoare si profund tulburatoare.

La cincizeci si sase de ani, Anatoli Suhanov are tot ceea ce isi poate dori un om. Cu aproape douazeci si cinci de ani in urma, el si-a vandut existenta precara de stralucit artist neconventional pentru confortul material al unui inalt functionar sovietic. Odinioara crea arta; acum o cenzureaza. Trecutul lui e o umbra, reprimat pana la non-existenta. Dar o serie de evenimente bizare transforma lumea lui perfecta intr-un cosmar. Vise de mult uitate si amintiri nedorite se intorc sa-l bantuie, viata lui de compromisuri incepe sa se dezvaluie, schimbarile politice de la Kremlin il ameninta, si incet-incet, se trezeste pierzand tot ceea ce castigase odinioara vanzandu-si sufletul.

Istorisit in secvente onirice care pot fi adevarate, in momente reale care pot fi cosmaruri, cu voci si imagini ce se schimba in permanenta, alunecand unele in altele, romanul Olgai Grushin este o explorare sofisticata, adeseori suprarealista, a autodistrugerii, a lipsei de credinta si a schimbarii, a luptei unui om cu propria sa identitate. Este un roman al alegerilor care plamadesc o viata.

  Romanul se afla pe lista primelor zece carti ale anului 2006 alese de Washington Post si de Library Journal, si pe lista Granta's Best Young American Novelists pentru 2006.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viata din visele lui Suhanov
Cartea Viata din visele lui Suhanov  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viata din visele lui Suhanov - Olga Grushin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Omul Istoriei - Malcolm Bradbury Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Malcolm Bradbury
23,75 lei
Iisus, Fiul Omului - Kahlil Gibran Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kahlil Gibran
17,01 lei
Jurnalul Satanei - Leonid Andreev Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Leonid Andreev
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala