Venit pe lume

Venit pe lume - Margaret Mazzantini
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVenit pe lume
Comanda acum "Venit pe lume - Margaret Mazzantini" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Margaret Mazzantini este autoarea bestsellerului Nu te misca (1.500.000 de exemplare vindute in Italia), tradus in 32 de limbi si ecranizat in regia lui Sergio Castellitto, cu Penelope Cruz in rolul principal.  

Romanul Venit pe lume (2008), cistigator al premiului Campiello 2009, reda tulburatoarea poveste a vietii unei femei de cincizeci si trei de ani, Gemma, din Roma, care se intoarce impreuna cu fiul ei, Pietro, in locurile unde traise in tinerete o mare iubire cu un fotograf genovez, Diego. Treptat, Gemma aluneca in trecutul tinerei cercetatoare care, pentru a scrie un studiu despre poezia lui Andri?, pleaca la Sarajevo. Ajutata de poetul Gojko, cel care avea sa ii ramina prieten tot restul vietii, Gemma descopera farmecul orasului, dar si pe Diego. Intoarsa in Italia, traieste cu acesta o intensa poveste de dragoste, distrusa insa, in timp, de sterilitatea ei, care o va impinge la cele mai disperate gesturi, ultimul aruncindu-i pe amindoi in viltoarea unui razboi cumplit, care ii va marca ireversibil. Povestea lor si consecintele ei asupra vietii Gemmei se contureaza pe dramaticul fundal al celui mai lung asediu postbelic al unui oras european: Sarajevo, 1992. Un roman despre obsesia maternitatii si despre imposibilitatea implinirii ei, un roman al dragostei pe timp de razboi, al dramelor individuale, al mortii si al (re)nasterii in egala masura.  

?La sapte ani de la publicarea bestsellerului Nu te misca , Margaret Mazzantini le propune cititorilor, in Venit pe lume , o poveste cu o traiectorie uluitoare: de la istoria personala a unei femei si a iubirii ei neimplinite la asediul orasului Sarajevo si inapoi.? ( La Stampa )  

?Este o poveste despre dragoste si suferinta, despre curaj si teama. Este povestea unei vieti care renaste din ?placenta neagra? a unui razboi in care oroarea se impleteste cu cele mai profunde dovezi de umanitate, o ?calatorie initiatica? spre maternitatea (si paternitatea) cautata cu orice pret, iluminata de un fiu nascut intr-un oras in flacari.? ( Il Giorno )  

?Aceasta carte indrazneata si plina de forta epica abordeaza teme majore: viata si moartea, razboiul si pacea, intr-un limbaj bogat si tensionat, alimentat de un flux neintrerupt de imagini, reflectii si metafore construite in jurul unor evenimente terifiante.? ( La Repubblica )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Venit pe lume
Cartea Venit pe lume in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Venit pe lume - Margaret Mazzantini" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Maestrul de scrima - Arturo Perez-Reverte Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Arturo Perez-Reverte
25,55 lei
Fiicele lui Allah - Nedim Gursel Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Nedim Gursel
22,41 lei
Votca-Cola - Irina Denejkina Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Irina Denejkina
20,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala