VALUL INTUNECAT

VALUL INTUNECAT - GROSS, Andrew
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVALUL INTUNECAT
Comanda acum "VALUL INTUNECAT - GROSS, Andrew" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
O explozie zguduie statia de metrou Grand Central din New York, distrugand trenul in care se afla sotul lui Karen Friedman, Charles, agent de asigurari de succes. Cateva zile mai tarziu, cand ?nca mai sunt destule cadavre neidentificate, Karen accepta crudul adevar: cel care i-a fost sot vreme de optsprezece ani e mort.
In aceeasi zi, chiar in orasul natal al lui Karen, un tanar este ucis intr-un straniu accident al carui autor a disparut de la locul faptei. Detectivul Ty Hauck ajunge sa se implice din motive personale in ancheta accidentului si gaseste indicii socante ce leaga cele doua evenimente unul de altul.
Luni mai tarziu, doi oameni apar la locuinta lui Karen investigand afacerile sotului ei. Sute de milioane de dolari au disparut si toate probele par a-l indica pe Charles drept principal suspect. Acum ca peste viata ei alaturi de Charles pluteste ?ndoiala, Karen, impreuna cu Ty Hauck, intra in vartejul delapidarilor si fraudarilor fondurilor de asigurari interna ionale si al crimelor. Cele doua investigatii converg, iar cei doi ajung sa se implice intr-o relatie sentimentala si sunt atrasi ?ntr-o stufoasa si ucigatoare conspiratie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre VALUL INTUNECAT
Cartea VALUL INTUNECAT in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "VALUL INTUNECAT - GROSS, Andrew" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia care astepta - Andrei Makine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Makine
21,80 lei
Biserica Din Geamantan - Sasa Hadzi Tancic Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sasa Hadzi Tancic
0,00 lei
Conchistadorul - Almeida Faria Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Almeida Faria
18,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala