Durabila iubire

Durabila iubire - Ian McEwan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDurabila iubire
  • Autor: Ian McEwan
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Literatura universala
  • ISBN: 978-973-46-1884-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 328
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Durabila iubire - Ian McEwan" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Multe dintre romanele lui Ian McEwan au stat la baza unor filme de succes, cele mai cunoscute fiind Mingiieri straine (1990), Gradina de ciment (1993), Durabila iubire (2004) si Ispasire (2007).  

Durabila iubire este istoria unei obsesii erotico-religioase careia ii cade victima naratorul intregii povesti, Joe Rose. Un accident declansat de un balon purtat de vint il aduce pe acesta in fata lui Jed Parry, un necunoscut care pare sa faca o fixatie asupra lui si care, incetul cu incetul, ii invadeaza lui Joe intreaga existenta. Joe Rose este convins ca hartuitorul ii pune in pericol nu doar relatia stabila cu frumoasa Clarissa, ci si viata. Pe de alta parte, Clarissa se teme ca hartuitorul exista doar in mintea iubitului ei, Joe, care e de fapt verita­bilul alienat mintal. Astfel povestea evolueaza la limita dintre normalitate si dezechilibru psihologic, strunita cu profesiona­lism de autor pina la deznodamintul logic si, totodata, socant.  

?Durabila iubire este un roman despre reactia la violenta; el iti ofera posibilitatea alegerii si te indeamna la autoreflectie: analiza propriilor trairi, alegerea intre arta si viata, iminenta unui dezastru sunt locuri comune cu care McEwan stie sa se joace ca nimeni altul.? Boston Globe 

?Un roman remarcabil, original, bine scris, o proza de invidiat pentru orice scriitor.? ( Washington Post )  

?O proza impecabil scrisa ? McEwan este cel mai lucid dintre scriitorii contemporani, nici un cuvint nu este in plus, nici o fraza nu se clatina.? ( New York Review of Books )  

?Povestea lui McEwan contine, ca de obicei, o capcana, o pastila otravita al carei efect rascoleste cele mai intime colturi ale psihicului, cele mai ascunse taine ale inimii.? ( Miami Herald )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Durabila iubire
Cartea Durabila iubire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Durabila iubire - Ian McEwan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O viata discreta - Kenzaburo Oe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kenzaburo Oe
21,84 lei
Un diamant cit Hotelul Ritz si alte povestiri - Francis Scott Fitzgerald Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francis Scott Fitzgerald
27,07 lei
Dictatorul si hamacul - Daniel Pennac Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Daniel Pennac
21,37 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala