Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat...

Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat... - Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu
Pret: 29,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUrgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat...
Comanda acum "Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat... - Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie", coordonata de Prof Dr. Adrian Georgescu si Prof Dr. Eugen Pascal Ciofu, se adreseaza medicilor de pediatrie de la toate esaloanele de asistenta, de la medicul de familie la medicul pediatru, care isi desfasoara activitatea in ambulator sau spital, de la medicul rezident in pediatrie sau medicina de familie la medicul primar de specialitate.
Temele puse in discutie in acest volum sunt de interes general, din diferite domenii ale pediatriei: gastroenterologie, boli respiratorii, boli de nutritie si metabolism, boli genetice. Printre subiectele abordate se numara: Urgente cardiovasculare la nou-nascut, Evaluarea diagnostica si terapeutica a primei crize non-febrile din perspective pediatrice, Infectia cu virus sincitial respirator, Tratamentul socului in intoxicatiile cu cardiotrope la copil, Obezitatea la copil si adolescent, Evaluarea copilului cu paralizie cerebrala etc.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat...
Cartea Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat... in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - Conferinata nat... - Adrian Georgescu, Eugen Pascal Ciofu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hepatita cronica la copil - Evelina Moraru Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Evelina Moraru
14,72 lei
Esentialul In Pediatrie (ed. A Ii-a) - Eugen Ciofu, Carmen Ciofu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Eugen Ciofu, Carmen Ciofu
65,00 lei
Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 ) - Valeriu Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Valeriu Popescu
120,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PediatrieCarti recomandate din categoria Pediatrie