Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 )

Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 ) - Valeriu Popescu
Pret: 120,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roActualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 )
Comanda acum "Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 ) - Valeriu Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 120,00 lei
Descriere carte:
Elaborarea lucrarii „Actualitati in Pediatrie” are la baza invatamintele unei indelungate experiente clinice si didactice de peste 55 de ani si a unei neintrerupte informari stiintifice.

Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.

Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medicina moderna: genetica de tip clasic, imunologia, tehnologia imaginistica si, in prezent, biologia moleculara (transplantul de celule stem, terapia genica si farmacogenomica), cunoscandu-se faptul ca nici o alta specialitate medicala nu a beneficiat mai mult ca pediatria de aceste progrese.

De asemenea, beneficiaza de o iconografie demonstrativa (radiologica, hematologica, histopatologica, imagistica – ecografie transfontanelara, CT-scan, MRI – precum si de o serie de tabele, protocoale terapeutice – toate completand valoarea lucrarii.
In acest mod, utilitatea acestui volum este evidenta, scopul final fiind un sprijin eficient in informarea pediatrilor si in primul rand al celor in plina formare profesionala.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 )
Cartea Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 ) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Actualitati In Pediatrie ( Vol.1+2 ) - Valeriu Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bolile copilului - Retete si tratamente naturiste - Viorel Olivian Pascanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Viorel Olivian Pascanu
6,84 lei
Compendiu De Pediatrie - GEORGESCU Adrian Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
GEORGESCU Adrian
37,90 lei
Hepatita cronica la copil - Evelina Moraru Urmatoarea carte recomandata din categoria Pediatrie
Evelina Moraru
14,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PediatrieCarti recomandate din categoria Pediatrie