Universul intr-o coaja de nuca

Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking
Pret: 89,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUniversul intr-o coaja de nuca
Comanda acum "Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking" de pe libraria ishop la pretul de 89,10 lei
Descriere carte:
Universul intr-o coaja de nuca ne poarta catre frontierele fizicii actuale, acolo unde realitatea e deseori mai stranie decat fictiunea, pentru a explica publicului larg pricipiile care guverneaza universul.

Perspectivele pe care Hawking le deschide sunt fabuloase: calatoria in timp, viitorul unei omeniri dominate de inteligenta artificiala, soarta finala a universului. Peisajul e fantastic: particule, suprafete si corzi se misca in unsprezece dimensiuni, gaurile negre se evapora si dispar, luand cu ele taina lor, iar samanta din care s-a nascut universul e o infima coaja de nuca.

Stephen Hawking, unul dintre cei mai influenti ganditori contemporani, e cunoscut nu numai pentru ideile sale indraznete, dar si pentru modul clar si plin de spirit in care stie sa le exprime.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Universul intr-o coaja de nuca
Cartea Universul intr-o coaja de nuca in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Odiseea progresului in 1700 intrebari si raspunsuri de cultura generala - Dr.florian Breitsameter, Mike Hillenbrand, Peter Robke-Doerr Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dr.florian Breitsameter, Mike Hillenb...
34,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica