Stiinta si Campul Akashic

Stiinta si Campul Akashic - Ervin Laszlo
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStiinta si Campul Akashic
Comanda acum "Stiinta si Campul Akashic - Ervin Laszlo" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
O teorie integrala a tuturor lucrurilor

"Este o carte de valoare si cred ca va fi apreciata de publicul roman in cautarea adevarului ce se afla dincolo de aparente. Este o carte pe care o recomand, atat publicului doritor si de o altfel de cunoastere, cat si scepticilor, acestora din urma autorul le-a pregatit o seama de surprize si argumente stiintifice temeinic studiate si cu o baza solida privind atat cercetarea, cat si evaluarea concluziilor obtinute. "

Teodor Vasile, D. Sc., Ph. D.

Misticii si inteleptii stiau de mult timp ca exista un camp cosmic care leaga totul in cea mai profunda realitate, un camp care conserva si transmite informatia. Acest camp este cunoscut sub numele de "campul akashic".

Descoperirile recente din domeniul fizicii cuantice indica faptul ca acesta este real si isi are echivalentul in campul punctului zero care contine campul ca atare. Acest camp consta intr-o mare subtila de energii fluctuante de la care apare totul: atomi, galaxii, stele, planete, fiinte vii si chiar constiinta.

Acest camp al punctului zero (sau camp A ) este memoria constanta si eterna a universului. El detine datele a tot ceea ce s-a produs vreodata pe Pamant si in cosmos si le pune pe acestea in corelatie cu tot   ce trebuie sa se intample.

In aceasta carte, filozoful si omul de stiinta Ervin Laszlo ne transmite esenta   acestui camp de   informatii intr-un limbaj clar si accesibil tuturor. Gratie lumii stiintei, el confirma intuitiile noastre cele mai profunde in ceea ce are legatura cu marea armonie unificata a universului, si aceasta prin teoria totului unitar.

Dupa cum spunea filozoful William James, " suntem asemenea insulelor din mare, despartite la suprafata, dar legate prin fundul marii ", si exact asta vom descoperi aici.

Detinator al unui doctorat de stat, cea mai importanta diploma de la Sorbona, autorul detine si alte patru doctorate onorifice si numeroase premii si distinctii, inclusiv 2001 Goi Award   (echivalentul japonez al Premiului pentru Pace). In 2004, a fost propus la Premiul Nobel pentru Pace, precum si la Premiul Templeton. Fost profesor de filozofie, de teoria sistemelor si director de studii despre viitor in Statele Unite, Europa si Extremul Orient, Ervin Laszlo este fondatorul   si presedintele unui grup international de experti numit Clubul de la Budapesta, precum si a Grupului de Cercetari asupra Rezolutiei Generale. Autorul, care a scris peste patru sute de documente si saptezeci si patru de carti traduse in douazeci de limbi, traieste actualmente in Toscana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Stiinta si Campul Akashic
Cartea Stiinta si Campul Akashic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Stiinta si Campul Akashic - Ervin Laszlo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ce naiba stim noi, de fapt ?! - William Arntz, Betsy Chasse Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
William Arntz, Betsy Chasse
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica