Cufarul Lui Newton

Cufarul Lui Newton - Loup Verlet
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCufarul Lui Newton
Comanda acum "Cufarul Lui Newton - Loup Verlet" de pe libraria ishop la pretul de 40,41 lei
Descriere carte:
In 1936, o vanzare publica a scos la lumina continutul unui cufar in care Newton isi inchisese manuscrisele. Mare surpriza! Lucrarile savantului stateau alaturi de speculatiile exegetului si ale alchimistului. Ni se dezvaluia, astfel, nu doar latura ascunsa a unui geniu stiintific de exceptie, ci si, dincolo de misterul unui om, imparteala secreta ce guverneaza universul nostru, dupa cum ne arata aceasta interpretare originala a nasterii fizicii moderne.

In ce lume m-am pomenit? De ce sunt asa lucrurile? Cum s-o scot la capat cu ele? Intrebari chinuitoare ale copilului cand mama lipseste, ale cercetatorului in fata naturii care se eschiveaza. Newton stie unde poate sa gaseasca raspunsul: Dumnezeu Tatal, pe vecie imperceptibil, este prezent "pururea si pretutindeni", se dezvaluie in cuvintele prorocilor, se ghiceste in tainele alchimiei, se manifesta prin legile admirabile care conduc mersul obisnuit al lucrurilor. Dupa cum adeveresc scrierile sale din umbra, Newton e permanent inspirat de viziunea globala a unei lumi animate de invizibil, dar sacrifica aceasta viziune pentru a-si scrie matematic teoria gravitatiei universale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cufarul Lui Newton
Cartea Cufarul Lui Newton in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cufarul Lui Newton - Loup Verlet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Partida neterminata - Keith Devlin Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Keith Devlin
17,10 lei
Spatiul in 3 dimensiuni - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
***
47,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica