Un psiholog in Agora

Un psiholog in Agora - Adrian Neculau
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn psiholog in Agora
Comanda acum "Un psiholog in Agora - Adrian Neculau" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Articolele reunite in acest volum contin analize psihosociologice si reflectii asupra rolului psihologului in societate si in special asupra interactiunilor dintre psiholog si societatea romaneasca. Depasind cadrul teoretic si trecind in biografic si autobiografic, Un psiholog in Agora ofera o lectie de istorie a psihosociologiei si pedagogiei sociale romanesti si de autoanaliza din perspectiva momentelor esentiale: spatiul fondator, mentorii si prietenii, experienta franceza. O lectura utila pentru toti cei interesati de situatia actuala a psihosociologiei in Romania.

Cuprins: Amanuntul biografic ? ?Plasa psihosociala? si noile elite ? Un concept mereu proaspat: populismul ? Studiul comunismului ? Drama psihologiei ? Fetele ascunse ale puterii ? Coruptie in scoala. De ce tac profesorii? ? O biografie deviata: Nicolae Margineanu, psihologul martir ? Ion Holban, profesorul profesorilor ? Spatiul fondator sau memoria salvata ? Socializari la Paris ? Cum se invata cetatenia? Lectia franceza

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un psiholog in Agora
Cartea Un psiholog in Agora in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un psiholog in Agora - Adrian Neculau" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manipularea prin idei - George Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
George Grisham
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata