Fata omului si caracterul

Fata omului si caracterul - Roger Mucchielli
Pret: 18,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFata omului si caracterul
Comanda acum "Fata omului si caracterul - Roger Mucchielli" de pe libraria ishop la pretul de 18,53 lei
Descriere carte:
Cartea lui Roger Mucchinelli, medic si psiholog, este o excelenta initiere in cea mai pasionanta dintre ramurile stiintei persoanei umane, morfopsihologia, cu un accent aparte pus pe prosopologie, adica pe acea subdisciplina care cauta sa descifreze in configuratia fetei omului, in relieful vibrant al acesteia, o suma de trasaturi tipice ale personalitatii, ceea ce germanii numesc Menschenkenntnis auf den ersten Blick (cunoastere a omului de la prima privire). Este, incontestabil, un demers de o mare dificultate stiintifica, dar si o incercare remarcabila de a ?citi? in jocul de forme si de proportii fizionomice cateva constante tipologice, un stil de comportament al individualitatii umane, in contextul mediului sau specific, pornindu-se de la adevarul fundamental, din ce in ce mai inteligibil pentru psihologi, ca omul constituie o unitate somatopsihica de nedescompus.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fata omului si caracterul
Cartea Fata omului si caracterul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fata omului si caracterul - Roger Mucchielli" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
50 de mari mituri ale psihologiei populare. Inlaturarea conceptiilor gresite despre comportamentul uman - Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn, John Ruscio, Barry L. Beyerstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn,...
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata