Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap

Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap - Robert T. Kiyosaki
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap
Comanda acum "Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap - Robert T. Kiyosaki" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Aceasta carte nu contine sfaturi financiare. Dar te ajuta sa devii mai inteligent in plan financiar, asa incat sa poti intelege informatiile pe care le primesti si sa-ti gasesti propria cale spre nirvana financiara. Pe scurt, sa ajungi bogat devenind mai inteligent. - Robert T. Kiyosaki

Un IQ financiar mai bun

Niciodata nu e prea tarziu sa inveti, mai ales in contextul noului tip de capitalism in care traim. Nu mai e suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat. Si daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti incepe singur sa-ti extinzi cunos­tintele, pentru a- ti schimba viitorul. Kiyosaki prezinta cele cinci tipuri de IQ financiar, necesare fiecarei persoane care doreste sa obtina independenta financiara:

Cum sa faci mai multi bani sa afli cat valorezi cu adevarat, cine iti sunt clientii si cum sa- ti conturezi viitorul financiar.
Cum sa-ti protejezi banii sa privesti taxele ca fiind inerente vietii, alaturi de tine la bine si la rau, caci nu conteaza cat castigi ci cat iti ramane.
Cum sa-ti aloci banii sa inveti cum sa traiesti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient sa vrei un trai bun; trebuie sa-l si planifici.
Cum sa ai profit prin efectul de levier sa stii cum sa pui banii sa lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate cruciala.
Cum sa fii mai informat in plan financiar sa accelerezi procesul de imbogatire, pe masura ce asimilezi tot mai multe informatii.

Robert T. Kiyosaki, autorul cartii Tata bogat, tata sarac bestseller international si cartea de finante personale care a ocupat primul loc timp de 2 ani la rand in topul realizat de publicatia USA Today este investitor, antre­prenor si educator. Perspectivele lui asupra banilor si investitiilor depa­­sesc cu mult intelepciunea conventionala specifica acestor domenii. Prin eforturile lui, a influentat zeci de milioane de oameni si le-a schimbat, efectiv, mentalitatea despre bani.

Comunicandu-si punctul de vedere cu privire la inadvertentele (a se citi: ­carac­terul vetust si defectuos) din spatele sfaturilor traditionale ia-ti o slujba buna, munceste din greu, economiseste bani, scapa de datorii, inves­teste pe termen lung si fa-ti un portofoliu diversificat de investitii , Robert Kiyosaki a devenit renumit pentru discursul direct, ireverenta si curajul lui.

Tata bogat, tata sarac este bestsellerul care a stat cel mai mult in topul celor patru liste la care se raporteaza Publishers Weekly cele publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal si USA Today , rama­­nand timp de peste 6 ani in topul celebrei liste a ­publi­catiei New York Times.

Traduse in 51 de limbi si disponibile in 109 tari, cartile din seria Tata Bogat s-au vandut in peste 28 de milioane de exemplare in toata lumea si au dominat listele cu bestselleruri din Asia, Australia, America de Sud, Mexic si Europa. In 2005, Robert Kiyosaki a fost introdus in Hall of Fame pe site-ul www.amazon.com, unde figureaza in lista primilor 25 de autori de bestselleruri. In prezent, seria Tata Bogat include 14 titluri.

Lunar, Robert scrie cate un editorial Why the Rich Are Getting Richer pentru Yahoo! Finance, precum si Rich Returns pentru revista Entrepreneur.

Inainte de a scrie Tata bogat, tata sarac, Robert a creat jocul strategic CASHFLOW 101, ca sa-i invete pe oameni strategiile financiare si inves­titio­nale pe care le-a deprins de la tatal lui bogat, de-a lungul timpului.

Astazi, in diverse orase din toata lumea exista peste 3 300 de cluburi CASHFLOW grupuri de joc care functioneaza independent.

Nascut si crescut in Hawaii, Robert Kiyosaki face parte din cea de-a patra generatie japonezo-americana. Dupa absolvirea colegiului, pe care l-a urmat in New York, Robert s-a alaturat Infanteriei Marine si a plecat in Vietnam ca ofiter si pilot de elicoptere de lupta. Dupa razboi, Robert a inceput sa lucreze in vanzari pentru corporatia Xerox si, in 1977, a infiintat o companie care a adus pe piata primele portofele pentru surfisti, din nailon si avand inchizatoare cu arici. In 1985, a infiintat o companie internationala de educatie, prin intermediul careia zeci de mii de studenti din toata lumea au participat la cursuri de afaceri si investitii. In 1994, Robert si-a vandut afacerea si, multumita investitiilor facute, a putut sa iasa la pensie la varsta de 47 de ani. In timpul scurtei perioade in care a fost pensionar, inainte de a se implica din nou in afaceri, a scris Tata bogat, tata sarac. Iata ce spune Robert Kiyosaki: La scoala mergem ca sa inva­tam sa trudim din greu pentru bani. Eu scriu carti si creez produse prin care-i invat pe oameni cum sa puna banii sa munceasca din greu pentru ei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap
Cartea Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un IQ financiar mai bun. Cum sa-ti folosesti banii mai cu cap - Robert T. Kiyosaki" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Descopera-ti geniul - Michael J. Gelb Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Michael J. Gelb
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala