Cei sase stalpi ai increderii in sine

Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCei sase stalpi ai increderii in sine
Comanda acum "Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:

Cea mai completa lucrare despre respectul de sine. Cu adevarat o lucrare clasica.
? T. George Harris, fost editor al revistelor American Health, Psychology Today si Harvard Business Review

Patrunzatoare si provocatoare, lucrarea de fata isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale si in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti.
Si totusi, cum reusim sa avem parte de o incredere in sine autentica? Dr. Branden prezinta cei sase stalpi ai increderii in sine: sase practici pe care sa le aplicam in viata de zi cu zi. Pentru prima data avem la indemana o serie de exercitii simple, dar eficiente, care accentueaza constiinta de sine si eficienta fiecaruia dintre noi. Explorand importanta respectului in noi insine la locul de munca, in relatia dintre parinti si copii, in educatie, psihoterapie si societate, dr. Branden ofera sfaturi utile celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine in altii si ne explica de ce este imperativa cultivarea respectului de sine in secolul XXI.
Atotcuprinzatoare ca scop si viziune, plina de incursiuni geniale in natura umana, Cei sase stalpi ai increderii in sine este lucrarea de ultima generatie in domeniul psihologiei respectului de sine.

?Cei sase ?stalpi? ai  doctorului Branden ne ofera fundatia pentru o viata pe care ne putem construi familia, educatia si afacerile.?
? Denis Waitley, doctor in filosofie, autorul lucrarii The Psychology of Winning

?Nathaniel Branden va fi considerat fara indoiala unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului.?
? Colin Wilson, autorul lucrarii The OutsiderVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cei sase stalpi ai increderii in sine
Cartea Cei sase stalpi ai increderii in sine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala