UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate

UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate - Dr. Mark Hyman
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate
Comanda acum "UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate - Dr. Mark Hyman" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
In noianul de carti si publicatii pe aceasta tema a metodelor "minune" de slabire, iata in sfarsit una, care sparge toate tiparele comerciale; o carte dedicata celor "ale caror corpuri nu sunt insotite ,de un manual de instructiuni"!

Aceasta nu este o carte de diete. Acesta este manualul de utilizare al organismului dvs.El contine instructiuni privind modul in care puteti regla functiile de baza ale apetitului si metabolismului si numai asa vom incepe sa traim in armonie cu genele noastre.

Prin desfiintarea unor mituri asociate, in societetatea de azi, in mod gresit cu ingrasarea, prin explicatiile stiintifice oferite si prin furnizarea unor exemple rezultate dintr-o vasta experienta - de cazuri tratate, de retete concrete pentru o dieta sanatoasa, etc. - dr. Hyman ofera o perspectiva absolut noua asupra unui stil de viata optim si sanatos.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate
Cartea UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "UltraMetabolism. Planul simplu de scadere automata in greutate - Dr. Mark Hyman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dieta filozofului - Richard Watson Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Richard Watson
13,50 lei
Alimentele. Adevar si impostura - Laurent Chevallier Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Laurent Chevallier
25,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie