Ultimul bal la Sarpele Rosu

Ultimul bal la Sarpele Rosu - Dinu Sararu
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltimul bal la Sarpele Rosu
Comanda acum "Ultimul bal la Sarpele Rosu - Dinu Sararu" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Scriitorul declara unei agentii de presa ca "'Ultimul bal la Sarpele Rosu' este un roman de sine statator, dar poate fi considerat si o continuare la Ciocoii noi cu bodyguard". In context, el marturisea ca, ajuns la 79 de ani, "are foarte multe dezamagiri, fata de cat de multe sperante ne-am pus in aceasta lume si cu convingerea nefericita ca actuala noastra clasa politica va avea multa vreme de acum inainte ragazul sa respecte cultura". "De aici si tristetea ca foarte multe lucruri s-ar fi putut indrepta in aceasta tara, daca pomenita clasa politica ar fi stiut sa apeleze la ceea ce, indeobste, este numit intelighentia", mai spunea cu tristete scriitorul.

Dinu Sararu este insa increzator in forta creatiei, el insusi fiind "surprins de galopanta desfasurare a povestii si ingrijorat de violenta din viata a povestii de care abia ma tin scriind. Sunt intamplari adevarate aflate sub semnul descreierizarii, cum zicea Matei Caragiale, care domina societatea noastra, si goana, lacomia, disperarea grotesca a inavutirii cu orice pret".

Ca urmare, in "Ultimul bal la Sarpele Rosu" el promite surprize de proportii, inclusiv in portretizarea unor super-ciocoi patibulari ai vremurilor noastre. Cu toate astea, asa cum recunostea chiar scriitorul, oricat ar semana intamplarile si personajele cu viata noastra de zi cu zi, povestea ramane poveste si nu trebuie cautata nicio cheie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultimul bal la Sarpele Rosu
Cartea Ultimul bal la Sarpele Rosu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultimul bal la Sarpele Rosu - Dinu Sararu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marele singuratic - Marin Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Preda
13,20 lei
Omul negru - Tudor Cretu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Tudor Cretu
18,95 lei
Noaptea de sanzaiene Vol. 2 - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana